Marokánky
Suroviny: 1/4 l šlehačky, 16 dkg kandovaného ovoce, 16 dkg ořechů ( různé druhy), 16 dkg cukru, 1/2 balíčku vanilkového cukru, 2 dkg hladké mouky, .
Postup:
Šlehačku, cukr, vanilkový cukr a mouku svaříme za stálého míchání.Hned ostavíme a přisypeme oříšky a kandované ovoce, vše nakrájené na malé kousky.Na vymazaný, moukou vysypaný plech se lžičkou dělají malé hromádky a pozvolna se pečou v troubě rozehřáté na 120-150°C.Sundávají se vlažné a po úplném vychladnutí se mohou zespoda namáčet v čokoládové polevě.
Komentáře
Přehled komentářů
You expressed this very well!
dissertation ghostwriter https://writingpaperforme.com dissertation grants https://domyhomeworkformecheap.com
top rated essay writing services l20inc
(Eugenemaw, 6. 4. 2023 6:02)