Jihočeské Zelńáky
Suroviny:
Hladká mouka, kysané zelí, sádlo i se škvarky (nejlépe čerstvé), sůl, kmín, mléko
Postup
Na vál dáme mouku přisypeme zelí a škvarky, sůl, kmín a přidáme mléko. Zpracujeme těsto. To vyválíme na plát o síle cca 1,5 cm. Z toho tvořítkem (obrácenou skleničkou na víno) vykrájíme kolečka, která klademe na vymaštěný plech. Dáme do trouby zapéct při teplotě asi 200 stupňů. Pečeme 20-30 minut do růžova. Nejlepší jsou když je necháme uležet do druhého dne.
Komentáře
Přehled komentářů
Nicely put. Thanks a lot!
doctoral research grants https://bestcheapessaywriters.com help with thesis writing https://topswritingservices.com
best professional resume writing services d89qzj
(Gregorycaf, 6. 4. 2023 7:40)